Avondwandeling met unieke lasershow!

×

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/b/7/b/mijnhappening.be/httpd.www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/b/7/b/mijnhappening.be/httpd.www/includes/common.inc).
Ontdek be-MINE by night

Op zaterdag 7 september wordt 30 jaar mijnsluiting herdacht met een sfeervolle avondwandeling die wordt afgesloten met een spectaculaire lasershow.  Vertrekpunt van de wandeling is het Kioskplein. Hier kan je vanaf 19 uur proeven van lekkers uit verre landen in het multicultureel smakendorp en genieten van animatie. Je kan vrij vertrekken voor de tocht tussen 20 en 21 uur.

De avondwandeling brengt je langs mijngebouwen, langs de voet van de avonturenberg en naar het binnenplein van het mijnterrein waar om 22u de lasershow plaatsvindt. Deze show vertelt het verhaal van bijna een eeuw mijnontginning in Beringen waarbij de mijnwerker centraal staat. Het geheel wordt afgesloten met een stevig optreden van Bar Clochard om 22.30 uur op het Kioskplein.

Uren: 
Open vanaf 19:00 uur. Vrij vertrek tussen 20:00 en 21:00 uur. Lasershow om 22:00 uur
Locatie: 
Kioskplein en mijnterrein